Amsterdamlemaroxidien - Bed and breakfast verblijf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Amsterdamlemaroxidien

. > . > Nederland > Noord-holland > Amsterdam > amsterdam

B&B Le Maroxidien Amsterdam

Bij B&B Le Maroxidien slaap je op een woonboot in het centrum van Amsterdam. De knusse woonboot ligt op een perfecte locatie om Amsterdam te verkennen. Slechts 10 min. lopen vanaf het Centraal Station en op loopafstand van bezienswaardigheden als de Nieuwmarkt, Chinatown, het Waterlooplein en de bloemenmarkt.

Hoewel je midden in Amsterdam overnacht, is het heerlijk rustig aan boord. Op je gemak wakker worden van de eendjes op het water en aanschuiven voor een heerlijk biologisch ontbijt met verse smoothies. Kathrin heeft de reizen die ze wereldwijd gemaakt heeft gebruikt als inspiratiebron voor de inrichting van de B&B. Er zijn drie gastenkamers, in Marokkaanse, Mexicaanse en Indiase sfeer. Kleurrijk en inspirerend. Er is een apart woongedeelte voor de gasten met een zithoekje en sanitaire voorzieningen met twee gedeelde badkamers op de gang.

Kathrin geeft je graag tips over haar bijzondere plekjes in Amsterdam. Er zijn twee fietsen te huur om Amsterdam te ontdekken of een tochtje te maken naar de mooie dorpen in Noord-Holland. Wanneer je na een dag van indrukken terugkomt op de boot, kan je aanschuiven voor smakelijke wereldse gerechten tijdens de table d'hôte!


Contact
Kathrin Rduch
B&B Le Maroxidien

www.lemaroxidien.com
info@lemaroxidien.com

Prins Hendrikkade 534
1011 TE Amsterdam
Nederland
M 0031 (0)6 11873700
KvK 34263369

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu