Balkbrug - Bed and breakfast verblijf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Balkbrug

. > . > Nederland > Overijssel

“De Kruidenhoeve”

BELEEF RUST, RUIMTE EN ROMANTIEK IN HET OVERIJSSELSE REESTDAL

In onze  rietgedekte Saksische woonboerderij “De Kruidenhoeve” in beschermd  natuurgebied het Reestdal in het Overijsselse Balkbrug zijn  op de eerste etage van de deel een drietal comfortabele B&B kamers ingericht met gedeelde badkamer.

B&B De Kruidenhoeve ligt in de provincie Overijssel, tegen de grens aan met Drenthe. Vanaf onze B&B kunt u beide mooie provincies wandelend, per fiets of auto ontdekken, evenals de omliggende plaatsen Balkbrug (4 km) en Dedemsvaart  (4 km). De afstand tot Slagharen is ca 10 km, Ommen ligt op ca 15 km, Nieuwleusen  op 11 km, Zuidwolde in Drenthe op 10 km afstand. Iets verder weg liggen Zwolle (30 km), Meppel (Dr.30 km), Hoogeveen (Dr. 20 km) en de kern van Hardenberg (20 km). Net over de grens met Duitsland liggen o.a. de plaatsen Nordhorn, Uelsen en Bad Bentheim die zeker een bezoek waard zijn.

De gemeenschappelijke verblijfsruimte is op de begane grond in de voormalige stal van de boerderij. Daar kunt u, naar behoefte, zelf koffie of (kruiden)thee zetten. Tegen een kleine vergoeding is er ook sap, bier, wijn of een snack te verkrijgen d.m.v. zelfbediening. In deze ruimte staan een TV en een DVD speler; u vindt er toeristische informatie en er zijn spelletjes. Er is een draadloze internetverbinding. In de verblijfsruimte wordt ’s morgens een royaal en gezond ontbijt geserveerd.

Adresgegevens:
De Kruidenhoeve
Den Oosterhuis 10
7707 PE Balkbrug
Tel: 0523-656049
info@kruidenhoeve.nl
www.kruidenhoeve.nl

 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu