hoorngrotenoord - Bed and breakfast verblijf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

hoorngrotenoord

. > . > Nederland > Noord-holland > Amsterdam > Hoorn

Welkom bij Bed and Breakfast ‘Grote Noord’ te Hoorn nH.

Wie Hoorn zegt, zegt VOC en bij die tijd horen de statige herenhuizen. U kunt die sfeer nu proeven tijdens een overnachting in deze luxe en gezellige Bed and Breakfast gelegen op een toplocatie, midden in het historische centrum van Hoorn. In het prachtige rijksmonument uit 1692 bevinden zich de ruime ‘kerkkamer’ met eigen badkamer en de nog ruimere ‘pleinkamer’ met eveneens een eigen badkamer.
Het gebouw heeft binnen en buiten veel originele details, hetgeen bijdraagt aan een warme en nostalgische sfeer. Daarnaast hebben de kamers het comfort van deze tijd, zoals heerlijke bedden, electrische open haard, ‘free-wifi’, iHome en digitale televisie met DVD.
De twee aparte vertrekken zijn verschillend qua oppervlakte en indeling. Op ‘Pleinkamer’ en ‘Kerkkamer’ vindt u de details. De kamers zijn geschikt voor zowel toeristen als de zakelijke gast.

Amsterdam bereikt u eenvoudig in 33 minuten met de trein. Twee keer per uur een directe verbinding.
Laatste trein terug naar Hoorn 01:50u. Loopafstand naar de B&B van station Hoorn 750m (10 min).

Het monument heeft smalle trappen en de B&B bevindt zich op de 3e verdieping. Voor mensen die minder mobiel zijn is onze B&B wellicht niet de juist keuze.

Contact
Bed & Breakfast Grote Noord
Grote Noord 3
1621 KD HOORN
Tel: 06-28719018
info@bedandbreakfastgrotenoord.nl
http://www.bedandbreakfastgrotenoord.nl

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu