Lengel-Korenhorst - Bed and breakfast verblijf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lengel-Korenhorst

. > . > Nederland > Gelderland > Lengel

B&B De Korenhorst Lengel

B&B De Korenhorst ligt in de Achterhoek Gelderland en is direct gelegen aan de bosrand van het Montferland. Het heuvelachtige bos is heerlijk om in te wandelen en te fietsen. U kunt ook een huifkartocht maken met bv een picknick in het bos. U kunt bij ons fietsen en paarden huren. Wij kunnen ook voor u een speciaal arrangement samenstellen; de mooie omgeving biedt voor toeristen en bedrijven veel attracties zoals; musea, een kasteel, golf, zwembad en sauna, boottochten, teamsport, waterskieen, survivalsport, winkelen en meer.

Bed & breakfast de Korenhorst te Lengel gemeente Montferland is een sfeervol, romantisch en gezellig vakantiehuis, bed and breakfast en appartement. Het huis is tevens geschikt als groepsaccommodatie, vergaderlocatie en geschikt voor een ruitervakantie. U vindt hier de luxe van een hotel maar het persoonlijke en knusse van een b&b.

De accommodatie telt vijf sfeervolle slaapkamers, een gezellige gasten- kamer met een houtkachel, een appartement en een ruime zolderverdieping voor een vergadering of training.

Er is een grote en fraai aangelegde tuin met zitjes en ruimte voor sport, spel en ontspanning. Er staat een houtkachel en er ligt een mooie vijver.

In de ruime overdekte patio kunt u o.a. tafeltennis spelen en gezellig zitten met een hapje en drankje. Hier is een buitenkeuken, leuke zitjes en een barbecue.

Uw overnachting is met uitgebreid ontbijt en desgewenst kunt u ook hier dineren.

Groepen kunnen de gehele accommodatie afhuren voor optimaal plezier en privacy. Verblijf kan ook op basis van zelfverzorging. Er zijn slaapplaatsen voor 14 personen.

Contact:
de Korenhorst
Korenhorsterweg 8
7044 AJ Lengel
0314-653044
06-54283156
info@dekorenhorst.nl
www.dekorenhorst.nl


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu